Středa, 30 listopadu, 2022
Reklamní sdělení

Zásady ochrany osobních údajů

Kdo jsme

Naše webová adresa je: https://imagnews.cz. Udělujete tímto souhlas podnikající právnické osobě aBoo Investments, Ltd., se sídlem 35a Astbury Road, Londýn, SE15 2NL, United Kingdom, zapsané ve veřejném obchodním rejstříku společností Anglie a Walesu pro Spojené království Velké Británie (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjmení
  • Email
  • Webová stránka
  • IP adresa
  • Zájmové preference

Soubory cookies

Pokud na naše stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, e-mailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažíme zvýšit váš komfort, když budete psát nový komentář už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít životnost jeden rok.

Pokud navštívíte naši přihlašovací stránku, nastavíme dočasné cookies pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookies neobsahuje žádná osobní data a při zavření prohlížeče se zruší.

Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádná osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni.

Vložený obsah z partnerských webů

Příspěvky a reklamy na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Jak dlouho uchováváme vaše údaje

Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování.

Pro uživatele, kteří se registrují na tomto webu (pokud mají tuto možnost), ukládáme také osobní údaje, které uvádějí ve svém uživatelském profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoliv vidět, upravovat nebo smazat své osobní údaje (s výjimkou toho, že nemohou změnit své uživatelské jméno). Administrátoři webu mohou také tyto informace zobrazit a upravovat.

Jaká máte práva?

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Kam posíláme vaše data a s kým je sdílíme?

Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí.

Tyto webové stránky a společnost Seznam.cz, a.s. shromažďují, uchovávají a sdílejí informace o koncových uživatelích, včetně jedinečných identifikátorů cookies, IP adres a e-mailů umožňujících osobní identifikaci získané na těchto stránkách a na stránkách partnerů, se kterými jsou propojeny. Podrobné informace o nakládání s osobními údaji najdete na stránkách o ochraně osobních údajů a dále na webových stránkách každého partnera.

Díky těmto informacím vám můžeme nabízet kvalitní a relevantní obsah nebo reklamní nabídky, které vás skutečně zajímají. Svým souhlasem nám napomáháte financovat a zlepšovat naše služby, které tak můžeme nabízet zdarma. Kliknutím na tlačítko „souhlasím“, potvrzujete svůj souhlas k přístupu a zpracování výše uvedených osobních údajů a jejich možným sdílením s našimi vybranými partnery pro tyto účely (typy zpracování):

  • Ukládání a/nebo přístup k informacím v zařízení
  • Profil pro personalizovanou reklamu a zobrazení personalizované reklamy
  • Profil pro personalizaci obsahu a zobrazování personalizovaného obsahu
  • Použití přesných údajů o geografické poloze (do 500 metrů) a Informace o vlastnostech zařízení

Údaje pro následující účely jsou některými partnery zpracovávány na základě oprávněného zájmu:

  • Základní nastavení reklamy
  • Měření výkonu reklamy a obsahu
  • Poznatky o uživatelích a vývoj produktů
  • Právní titul zpracování dat vybranými partnery najdete pro jednotlivé účely pod tlačítkem „Další volby“.

Vaše nastavení se vztahuje na tuto doménu, weby a aplikace zapojené do reklamní sítě provozované společností Seznam.cz, a.s. Své rozhodnutí můžete upravit kliknutím na tlačítko „Další volby“, kde najdete rovněž informace k oprávněným zájmům a možnosti podat proti nim námitku, případně svůj souhlas neudělit či odvolat. V případě, že svým nastavením preferencí nebudete žádné údaje sdílet, bude vám nabízen generický obsah a náhodná reklamní sdělení. Své nastavení můžete kdykoli změnit či odvolat na této stránce nebo ve svém Profilu na Seznam.cz.

Doporučujeme k přečtení

Reklamní sdělení